Our Story

Mood Travel ditubuhkan pada 11 Julai 2016. Kami adalah syarikat yang membantu Agensi Pelancongan di seluruh Malaysia untuk mendapatkan Pakej Islam ke Eropah.

Kami menyediakan perkhidmatan yang selesa dengan slogan “Peace of Mind”. Perkhidmatan yang kami sediakan termasuk penyediaan makanan halal,kemudahan solat serta Tour Guide Muslim yang mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman di Eropah.

Harga yang kami tawarkan adalah berpatutan dan juga mengikut citarasa pelancong Malaysia dengan tema (Semua Pelancongan Malaysia Boleh)

10+

tahun pengalaman

Lebih dari 10 tahun pengalaman menetap dan menjadi "penduduk" di Eropah memberi impak yang besar dan tercetusnya Mood Travel. Kami tahu selok-belok Eropah.

5000+

Pelancong

Lebih daripada 5000 pelancong telah memilih Mood Travel sebagai travel agent ke Eropah. Mood Travel akan memudahkan perjalanan anda untuk sampai ke Eropah.

40+

Negara Eropah

Lebih dari 40 destinasi menarik ke Eropah menanti anda. Destinasi yang unik dan rare ini pasti akan memberikan pengalaman Eropah yang terbaik untuk anda

20+

private trip

Kami juga menyediakan private trip ke Eropah khas untuk anda, keluarga mahupun syarikat anda. Private trip ini boleh di sesuaikan dengan aktiviti dan rancangan syarikat.

"Di Mood Travel, kami ingin memastikan anda boleh pergi ``once in a lifetime trip`` ke Eropah dengan yakin halal, selamat dan mudah."

Malaysia Halal Travel Agency

Atiq Suzaili

CEO